Apeleaza 1111.111.111: L-V 9-17.30
COMENZI ONLINE 24/24

Plata & Livrare

Mod de plata

Numerar la livrare tip Ramburs

Dupa ce ati ales produsele dorite si ati parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata.

Prin virament bancar tip Ordin de Plata OP

Date necesare pentru efectuarea viramentului bancar (le veti gasi si pe factura proforma):

Nume firma: ROSTING FIRE INDUSTRY S.R.L.
Cod unic inregistrare: RO32433339

Cont IBAN: RO02BTRLRONCRT0233889901
Banca: Transilvania Buzau
 
Produsele solicitate vor fi livrate, la adresa precizata in comanda, doar in urma efectuarii platii si confirmarii acesteia prin trimiterea copiei OP-ului sau foii de varsamant prin email [email protected] sau [email protected]

 

Livrarea Produselor

Orice comanda plasata pe www.rosting.ro beneficiaza de transport gratuit pe intreg teritoriul Romaniei daca suma totala fara tva este mai mare de 2000 lei cu exceptia produselor agabaritice (panouri, lazi PSI, hidranti, vane, acsuri, robineti, cutii hidrant), in rest se factureaza cu 15 lei primul kilogram si 1,5 lei urmatoarele kilograme, exemplu (pentru un stingator tip P6, ce are o greutate totala de 10 kg, se va plati pana la destinatia clientului suma de 28 lei).

Durata Livrarii

Produsul aflat in stoc va fi livrat in max. 72 ore de la plasarea comenzii in functie de disponibilitatea serviciului de curierat.

Modalitati de livrare

Rosting efectueaza livrari atat prin intermediul masinilor proprii cat si printr-o societate de curierat rapid.

Conditii Speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari Rosting, va informa si va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.