Apeleaza 1111.111.111: L-V 9-17.30
COMENZI ONLINE 24/24

Despre Noi

Firma  ROSTING FIRE INDUSTRY SRL produce, importa si distribuie materiale de prevenire si stingere a incendiilor.

Produsele noastre respecta toate standardele europene si sunt concepute si fabricate pentru folosirea lor in deplina siguranta si cu rezultate excelente in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor.

In speranta ca exigentele dumneavoastra referitor la calitate si folosinta vor fi satisfacute, si exista posibilitatea unei colaborari directe, reciproc avantajoase, va rugam sa apelati cu incredere la specialisti nostri.

"Noi va protejam impotriva focului"

"Siguranta vostra, profesia nostra"

Protectie, Salvare, anti-Incendiu trei directii implementate in sistemul de calitate al firmelor noastre.

Cand cauti o firma producatoare de echipamente de stingerea incendiilor, trebuie sa accepti realitatea sub numele "Rosting".

Intr-o firma moderna de stingatoare si echipamente de prevenire si stingere telul staff-ului tehnic este in a gasi cele mai bune solutii pentru protejarea vietii si bunurilor dumneavostra.
Inalta calificare a personalului, permite realizarea unor inovatii tehnice, ce confera produselor noastre capacitatea de a satisface in totalitate cerintele beneficiarilor.
Astazi "Rosting" are produse demne de incredere, diversificate si de un inalt nivel calitativ, capabile sa satisfaca toate cerintele de piata.

Produsele noastre se adreseaza atat sectorului industrial si agricol, cat si celui public si cultural.

Echipamentele de stingere a incendiilor includ o mare diversitate de tipuri de stingatoare cu un design modern si accesorii P.S.I. pentru diverse aplicatii.
Produsele pe care le realizam sunt in concordanta cu standardele europene si internationale EN CE, FM, VDS, LPCB, UL, NFPA avand certificare data de CNSIPC.
Firma asigura un sistem permanent de vanzare si de service atat in perioada de garantie cat si postgarantie.

Producem, importam si comercializam: Stingatoare, furtune pompieri, tevi refulare, hidranti, cutii hidrant, echipamente pompieri, scari pompieri, autospeciale pompieri, ATV pompieri, sisteme ultrarapide de stingere cu apa si spuma, sisteme CAFS, skiduri cu apa si spuma, truse medicale complexe, targi de salvare, barci de salvare, motoare barci, motopompe, statii de pompare psi, echipamente cu spuma, pulbere ABC, BC, spumant sintetic AFFF, spumant proteinic FFFP, panouri automatizare, sprinklere, drencere, duze pulverizare, ACS apa-apa, ACS apa-aer, electrovane, aparate de respirat autonome, costume de pompieri NOMEX si ALUMINIZATE.