Apeleaza 1111.111.111: L-V 9-17.30
COMENZI ONLINE 24/24

Cum comand ?

Pentru a cumpara de la magazinul nostru on-line www.rosting.ro trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida sau sa faceti o comanda telefonica la numarul afisat pe ecran. Va puteti inregistra folosind butonul "Cont nou".

Dupa finalizarea comenzii dumneavoastra o sa primiti un e-mail prin site-ul nostru si veti fi contactat via e-mail si telefonic pentru a stabili ultimele detalii pentru livrarea echipamentelor.

Pentru comenzi rapide ne puteti contacta zilnic, intre orele 07.30 – 20.30 la numerele de telefon :

- 0744167343 ORANGE

- 0722545840 VODAFONE

- 0744540072 ORANGE

Livrarea Produselor se face doar catre persoanele juridice inregistrate legal pe teritoriul Romaniei.

Atentie !!! Nu vindem catre persoane fizice si nici nu colectam date cu caracter personal de la persoane fizice.

Orice comanda plasata pe www.rosting.ro beneficiaza de transport gratuit pe intreg teritoriul Romaniei cu conditia ca suma totala a comenzii sa fie mai mare de 2000 lei + TVA, restul de comenzi, ce au o valoare mai mica, se factureaza cu 15 lei primul kilogram si 1,5 lei urmatoarele kilograme, exemplu (pentru un stingator tip P6, ce are o greutate totala de 10 kg, se va plati pana la destinatia clientului suma de 28 lei).

Durata Livrarii

Produsul aflat in stoc va fi livrat in max. 72 ore de la plasarea comenzii in fuctie de disponibilitatea serviciului de curierat.

Modalitati de livrare

Rosting efectueaza livrari atat prin intermediul masinilor proprii cat si printr-o societate de curierat rapid.

Conditii Speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari Rosting, va informa si va comunica o noua data privind efectuarea livrarii. 

Plata

Numerar la livrare tip Ramburs

Dupa ce ati ales produsele dorite si ati parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata.

Prin virament bancar tip Ordin de Plata OP

Date necesare pentru efectuarea viramentului bancar (le veti gasi si pe factura proforma):

Nume firma: S.C. ROSTING FIRE INDUSTRY S.R.L.
Cod unic inregistrare: RO32433339

Cont IBAN: RO02BTRLRONCRT0233889901
Banca: Transilvania Buzau
 
Produsele solicitate vor fi livrate, la adresa precizata in comanda, doar in urma efectuarii platii si confirmarii acesteia prin trimiterea copiei OP-ului prin email [email protected] sau [email protected]

Garantia

Garantia produselor aflate in portofoliul www.rosting.ro este de min. 30 zile si max. 2 ani in functie de specificatiile fiecarui produs.

Orice produs livrat care se dovedeste ca are un defect de fabricatie va fi imediat schimbat cu unul identic pe cheltuiala Rosting iar daca clientul nu il mai doreste, returnarea contravalorii se va face in max. 30 zile prin transfer bancar.