Cizme protectie pompieri Ultra Flame EN15090

Cizme protectie pompieri Ultra Flame EN15090

Producător: IMPORT
>> toate produsele marca IMPORT
Model: Ultra Flame
Stoc: În Stoc
TEHNIC
Preţ:
448,00
RON
Fara TVA
Cant:  

Cizmele de protectie pentru pompieri Ultra Flame Crosstech din piele ignifugata si hidrofoba special create pentru pompieri. Cizmele au o inalta siguranta si sunt destinate utilizarii în conditii extreme, inclusiv la operatiunile de stingere a incendiilor si de salvare din diferite medii inclusiv exploziva. 

Siguranta. 

Cizmele indeplinesc cerintele standardului EN 15090:2012 Incaltaminte pentru pompieri tip 2. Rezistenta termica de gradul 3 (HI3 contact cu temperaturi de suprafata de 250 ° C timp de pana la 40 de minute). Bombeu din otel terminat cu o margine de cauciuc rezistenta la abraziune, rezistenta la impactul de 200 J si perforare de 1500 N. Cizmele sunt realizate din piele bizonata hidrofoba impregnata, rezistenta la foc si impermeabila timp de 180 de minute. Asigura o buna vizibilitate utilizatorului datorita benzilor reflectorizante ignifuge 3M. Cusaturile sunt realizate cu ata NOMEX ignifuga.

Avantaje.

DURASAFE, o insertie din Kevlar,face ca incaltamintea sa fie usoara, impenetrabila si in acelasi timp flexibila, oferind excelente proprietati termoizolante. GORETEX o membrana impermeabila la apa si permeabila la aer, care permite elimnarea transpiratiei, imbunatateste caracteristicile igienice, opreste apa si asigura un confort ridicat in toate conditiile meteorologice. Talpa din cauciuc VITON negru vulcanizat ce ofera protectie impotriva inghetului si temperaturilor ridicate, ergonomica, antistatica, anti-alunecare, rezistenta la acizi, uleiuri și usor de curatat. Zone de articulare in spate si din fata, ce confera flexibilitate sporita. Captuseala in jurul gleznelor. Manere din piele pentru incaltare rapida a cizmelelor. Guler moale în partea superioara a cizmei, pentru confort sporit. Disponibile in marimi de la 40 la 46.

Opinia clientilor:Adauga un comentariu